26.09.2016  Een alternatieve vorm van wonen voor jong-senioren = ons project groepswonen Meulestede

Het gebouw is een half-open bebouwing van 4 niveaus en omvat 9 wooneenheden die voldoen aan de wetgeving betreffende assistentieflats.

Er wordt extra geïnvesteerd in groepsruimtes die op de verschillende niveaus geïntegreerd zijn en in een gemeenschappelijke tuin om deze alternatieve manier van wonen te ondersteunen.

Lees meer...

12.09.2016  Industriegebouw wordt passief- kantoorgebouw!

Op het industrieterrein Nederzwijnaarde van Alinso Group werd een industrieel gebouw omgebouwd tot kantoren voor de dienst exploitatie van Farys.

De verbouwing gebeurde door middel van het box-in-box principe en werd gerealiseerd door middel van een goed geïsoleerd en luchtdicht houtskelet dat binnen in het industriële pand werd gebracht. Door deze bouwmethode konden de werken worden uitgevoerd in amper 7 maanden. Naast het zeer duurzame resultaat, zorgen de grote open ruimtes en het vele daglicht voor een aangename werkomgeving.

Lees meer...

09.09.2016  Projecten van de week

Ook onze stedenbouwkundige projecten nemen een vliegende start!

De door ons opgemaakte RUP's werden definitief goedgekeurd door de gemeenteraden.
- Wichelen: RUP uitbreiding KMO-zone
- Herzele: RUP Beeklaan

Lees meer...

26.08.2016  Kunstgrasveld Diksmuide

Het kunstgrasveld op het hoofdvoetbalterrein van het sportpark 'De Pluimen' te Diksmuide ligt er speelklaar bij sinds begin augustus.

De aanleg van dit kunstgrasveld is meteen het startschot voor de uitvoering van het masterplan Sport, waarbij een nieuwe sporthal en zwembad gebouwd zullen worden op de vernieuwde site.

Lees meer...
 
Did nothing in 0.041278123855591 seconds