26.09.2016  Een alternatieve vorm van wonen voor jong-senioren = ons project groepswonen Meulestede

Het gebouw is een half-open bebouwing van 4 niveaus en omvat 9 wooneenheden die voldoen aan de wetgeving betreffende assistentieflats.

Er wordt extra geïnvesteerd in groepsruimtes die op de verschillende niveaus geïntegreerd zijn en in een gemeenschappelijke tuin om deze alternatieve manier van wonen te ondersteunen.

Lees meer...

12.09.2016  Industriegebouw wordt passief- kantoorgebouw!

Op het industrieterrein Nederzwijnaarde van Alinso Group werd een industrieel gebouw omgebouwd tot kantoren voor de dienst exploitatie van Farys.

De verbouwing gebeurde door middel van het box-in-box principe en werd gerealiseerd door middel van een goed geïsoleerd en luchtdicht houtskelet dat binnen in het industriële pand werd gebracht. Door deze bouwmethode konden de werken worden uitgevoerd in amper 7 maanden. Naast het zeer duurzame resultaat, zorgen de grote open ruimtes en het vele daglicht voor een aangename werkomgeving.

Lees meer...

09.09.2016  Projecten van de week

Ook onze stedenbouwkundige projecten nemen een vliegende start!

De door ons opgemaakte RUP's werden definitief goedgekeurd door de gemeenteraden.
- Wichelen: RUP uitbreiding KMO-zone
- Herzele: RUP Beeklaan

Lees meer...

26.08.2016  Open Monumentendag 2016

Op zaterdag 10 en zondag 11 september wordt het Gruuthusemuseum in het kader van Open Monumentendag opnieuw opengesteld voor het publiek om een blik te werpen op de lopende restauratiewerken.

Reserveren voor een rondleiding is mogelijk via http://www.erfgoedcelbrugge.be/nl/open-monumentendag-brugge-2016/reservatie
vanaf maandag 29 augustus om 10 uur tot donderdag 8 september tot 16 uur.

Lees meer...
 
Did nothing in 0.017243146896362 seconds