09.11.2016  Endress + Hauser: Hoogste punt bereikt!

Op 19 oktober vond de meiboomviering plaats van het nieuw kantoorgebouw voor Endress+Hauser.

We klonken op het verder verloop van het project samen met de bouwheer en aannemer Vandenbussche.

Het nieuwe passief bedrijfsgebouw wordt in vier niveaus onderverdeeld. Niveau 1 omvat het magazijn, de opslag en werkplaatsen voor serviceverlening. Op niveau 0 bevinden zich de ontvangstruimten, het restaurant en opleidings- en vergaderruimtes. Niveau 1 en 2 worden volledig ingericht met kantoren voor de medewerkers volgens het principe van het nieuwe werken.
Bekijk hier de timelaps van de werken tot nu: https://youtu.be/8fr9qithzSE

Lees meer...

03.10.2016  Vooruitgang in project Gruuthusemuseum

Een eerste resultaat na een lange periode van restauratiewerken:

de reiegevel van het Gruuthusemuseum is uit de steigers!

Lees meer...

26.09.2016  Een alternatieve vorm van wonen voor jong-senioren = ons project groepswonen Meulestede

Het gebouw is een half-open bebouwing van 4 niveaus en omvat 9 wooneenheden die voldoen aan de wetgeving betreffende assistentieflats.

Er wordt extra geïnvesteerd in groepsruimtes die op de verschillende niveaus geïntegreerd zijn en in een gemeenschappelijke tuin om deze alternatieve manier van wonen te ondersteunen.

Lees meer...

12.09.2016  Industriegebouw wordt passief- kantoorgebouw!

Op het industrieterrein Nederzwijnaarde van Alinso Group werd een industrieel gebouw omgebouwd tot kantoren voor de dienst exploitatie van Farys.

De verbouwing gebeurde door middel van het box-in-box principe en werd gerealiseerd door middel van een goed geïsoleerd en luchtdicht houtskelet dat binnen in het industriële pand werd gebracht. Door deze bouwmethode konden de werken worden uitgevoerd in amper 7 maanden. Naast het zeer duurzame resultaat, zorgen de grote open ruimtes en het vele daglicht voor een aangename werkomgeving.

Lees meer...
 
Did nothing in 0.033146858215332 seconds