12.09.2016  Industriegebouw wordt passief- kantoorgebouw!

Op het industrieterrein Nederzwijnaarde van Alinso Group werd een industrieel gebouw omgebouwd tot kantoren voor de dienst exploitatie van Farys.

De verbouwing gebeurde door middel van het box-in-box principe en werd gerealiseerd door middel van een goed geïsoleerd en luchtdicht houtskelet dat binnen in het industriële pand werd gebracht. Door deze bouwmethode konden de werken worden uitgevoerd in amper 7 maanden. Naast het zeer duurzame resultaat, zorgen de grote open ruimtes en het vele daglicht voor een aangename werkomgeving.

Lees meer...

09.09.2016  Projecten van de week

Ook onze stedenbouwkundige projecten nemen een vliegende start!

De door ons opgemaakte RUP's werden definitief goedgekeurd door de gemeenteraden.
- Wichelen: RUP uitbreiding KMO-zone
- Herzele: RUP Beeklaan

Lees meer...

26.08.2016  Open Monumentendag 2016

Op zaterdag 10 en zondag 11 september wordt het Gruuthusemuseum in het kader van Open Monumentendag opnieuw opengesteld voor het publiek om een blik te werpen op de lopende restauratiewerken.

Reserveren voor een rondleiding is mogelijk via http://www.erfgoedcelbrugge.be/nl/open-monumentendag-brugge-2016/reservatie
vanaf maandag 29 augustus om 10 uur tot donderdag 8 september tot 16 uur.

Lees meer...

26.08.2016  Kunstgrasveld Diksmuide

Het kunstgrasveld op het hoofdvoetbalterrein van het sportpark 'De Pluimen' te Diksmuide ligt er speelklaar bij sinds begin augustus.

De aanleg van dit kunstgrasveld is meteen het startschot voor de uitvoering van het masterplan Sport, waarbij een nieuwe sporthal en zwembad gebouwd zullen worden op de vernieuwde site.

Lees meer...
 
Did nothing in 0.01791787147522 seconds