30.09.2017  Feestelijke opening van de kunstenbibliotheek in het gerestaureerde huis van de Abdis op de Gentse Bijlokecampus

Op 30 september werd de kunstenbibliotheek op de Gentse Bijlokecampus feestelijk geopend.
AVAPARTNERS stond in voor de restauratie en renovatie van het historische Huis van de Abdis dat werd verbouwd tot een prachtige eigentijdse bibliotheek.

KASK, de School of Arts van de HoGent, S.M.A.K., HISK, Design museum Gent, STAM en de Gentse Gidsen werkten samen om hun oude en actuele boeken- en tijdschriftencollecties te verenigen onder één dak.

Lees meer...

15.09.2017  AVA goes Japanese

Wat een leuke teambuilding
Lees meer...

10.05.2017  Opening CWGC Center

Het nieuwe informatiecentrum te Ieper is geopend. Bezoekers worden er onder meer wegwijs gemaakt in de vele CWGC begraafplaatsen verspreid over het West-Europese grondgebied.

Meer uitleg en foto's vindt u hier.

Lees meer...

13.03.2017  Holy Food Market

Plannen voor dit weekend? Zin in lekkernijen op een unieke Gentse locatie?

Na uitvoering van zeer intensieve maar noodzakelijke stabiliteits- en restauratiewerken, onder leiding van AVAPARTNERS Architects & Planners, was het vorige week zover: Holy Food is geopend! Dus iedereen welkom om te genieten van vele lekkernijen, een drankje, ..., én de knappe Baudelokapel! Dit smaakt naar meer... want er zijn nog enkele delen van de site volop in verdere ontwikkeling: wordt vervolgd! Bedankt in ieder geval aan het volledige bouwteam voor de knappe realisatie op deze droomlocatie en veel succes aan het Holy Food team!
Meer weten? Zie http://holyfoodmarket.be/

Lees meer...
 
Did nothing in 0.032898902893066 seconds