12.03.2018  Start opbouw sportsite "De Pluimen"

De opbouw van de uitbreiding van de sportsite ?De Pluimen? is volop gestart. De eerste kolommen van de nieuwe sporthal staan er al.
Lees meer...

22.01.2018  Opendeurweekend Gruuthusemuseum te Brugge

Op 22 januari worden de restauratiewerken aan het Gruuthusemuseum na drie jaar noeste arbeid voorlopig opgeleverd.

Het stadsbestuur grijpt de gelegenheid aan om iedereen uit te nodigen tijdens het opendeurweekend op zaterdag 3 februari en zondag 4 februari 2018. Bezoekers kunnen ronddwalen in het nog lege gerestaureerde stadspaleis, vooraleer de inrichtingswerken van start gaan. Deskundigen geven een woordje uitleg over de uitgevoerde restauratie-ingrepen en bieden een vooruitblik naar de toekomst.
https://www.brugge.be/opendeurweekend-gruuthusemuseum

Lees meer...

24.10.2017  Opening Kantoor Endress&Hauser

Het nieuwe gebouw is een innovatief state-of-the art kantorencomplex ontworpen door AVAPARTNERS.

Een inspirerende ontmoetingsplaats dat de waarden en principes van de bouwheer uitstraalt.
Qua duurzaamheid werd de lat zeer hoog gelegd met kwaliteitsvolle, innoverende, en milieuvriendelijke materialen, een zeer goed geïsoleerde en luchtdichte schil, overvloedig daglicht, geothermische energievoorziening en 175 zonnepanelen. Het kantoorgebouw kreeg de mooie stempel van passiefgebouw.
Het nieuwe werken loopt als een rode draad in het ontwerp van AVAPARTNERS.
De kantoren staan in verbinding met de technische diensten, optimale transparantie en efficiënte communicatie gegarandeerd.
Een interne architecturale trap zorgt voor een snelle link tussen de 2 operatieve verdiepingen. Een glazen vloer biedt dan een knipoog tussen de operatieve verdiepingen en de publiek zone op het gelijkvloers.
Daar broeit het van de bedrijvigheid tussen klanten en partners. Tevens is er een customer Experience Showroom en mogelijkheden om events en trainingen te organiseren

Lees meer...

30.09.2017  Feestelijke opening van de kunstenbibliotheek in het gerestaureerde huis van de Abdis op de Gentse Bijlokecampus

Op 30 september werd de kunstenbibliotheek op de Gentse Bijlokecampus feestelijk geopend.
AVAPARTNERS stond in voor de restauratie en renovatie van het historische Huis van de Abdis dat werd verbouwd tot een prachtige eigentijdse bibliotheek.

KASK, de School of Arts van de HoGent, S.M.A.K., HISK, Design museum Gent, STAM en de Gentse Gidsen werkten samen om hun oude en actuele boeken- en tijdschriftencollecties te verenigen onder één dak.

Lees meer...
 
Did nothing in 0.047206163406372 seconds